Eksklusiv ferie i forvalterfløjen på Herregården Risinge 5 km syd for Kerteminde

5 km syd for Kerteminde ligger Herregården Risinge, der kan dateres tilbage til 1526. Forvalterfløjen har i 2015 gennemgået en total renovering. Huset indeholder i stueplan et veludstyret køkken-alrum med god spiseplads. Et gennemgangsrum med bordfodbold, to  badeværelser samt 3 soveværelser. På førstesalen er der en stor stue samt 2 soveværelser. Husets hyggelige og smukt anlagte gårdshave ligger med udsigt over voldgraven. Udover forvalterboligen kan selve herregården tillejes, således at man lejer hele herregården.

Området
Herregården ligger i et idyllisk og naturskønt område med gode muligheder cykelture og udflugter til de omkringliggende byer og seværdigheder. Nyborg, som er Østfyns største by, ligger 14 km fra området med en dejlig stor gågade, en hyggelig havn, golfbane og badeland. 5 km fra området ligger den idylliske fiskerby Kerteminde med mange spændende butikker, restauranter og seværdigheder. Her ligger bl.a. Fjord&Bælt, som er en af Fyns store attraktioner. 

Der kan læses om Risinge Herregaards historie - HER
 

Forvalterfjøjen er en del af selve herregården og anlægget foran hovedbygningen er frit tilgængeligt. Dog er arealerne bag hovedbygningen forbeholdt gæsterne på selve herregaarden.:


Udsigt over pragtfulde Risinge


 -


 

divider_6
divider_6
Engelsk
Tysk
Forvalterlogo