FAQ

Her på siden kan du finde svarene på de spørgsmål vi oftest får omkring leje af Risinge Herregård. Fik du ikke svar på dit spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os via kontaktformularen eller læs mere her.

Skal man medbringe eget sengetøj, håndklæder og viskestykker? Nej, linned, håndklæder og viskestykker er inklusiv i prisen, og kan ikke fravælges.

Er der sæbe/shampoo og balsam på værelserne? Nej.

Er det muligt for virksomheder at benytte Risinge til møder, talentudvikling, teambuilding eller lignende? Ja. Der er fritstående lærred samt projektor tilgængelig på Risinge efter forudgående aftale med ejer. Haven giver desuden gode muligheder for udendørsaktiviteter.

Er der en kok tilknyttet Risinge? Nej. Man skal enten selv sørge for at hyre en kok eller aftale/booke dette gennem Feriepartner. Feriepartner kan kontaktes på tlf: 64412322.

Er husdyr tilladt? Nej.

Hvor mange er der service til? I Hovedbygningen er der service til 20 personer. I Forvalterfløjen er der service til 10 personer.

Hvor mange er der plads til i spisestuen i hhv. Hovedbygningen og Forvalterfløjen? I hovedbygningen kan der sidde 25 samlet, i Forvalterfløjen 10.

Kan man som lejer selv stå for rengøring inden afrejse? Nej. Rengøring er inklusiv i prisen, og kan ikke fravælges.

Risinge Hoved
Flot morgen ved Risinge Hoved tæt på Risinge Herregaard