Her på siden kan du finde svar på de spørgsmål vi oftest får omkring leje af Risinge Herregård.

Skulle du alligevel ikke finde svar på dit spørgsmål her på siden, er du velkommen til at kontakte os via kontaktformularen eller læse mere her.

Ankomst/afgang fra huset Ankomst til huset er kl. 15, og afgang er kl. 10.

Skal man medbringe eget sengetøj, håndklæder og viskestykker? Nej, linned, håndklæder og viskestykker er inklusiv i prisen, og kan ikke fravælges.

Er der mulighed for forplejning på stedet? Nej. Risinge lejes ud som sommerhus og lejer skal derfor selv stå for forplejning.

Er der sæbe/shampoo og balsam på værelserne? Nej.

Er det muligt for virksomheder at benytte Risinge til møder, talentudvikling, teambuilding eller lignende? Ja. Der er mulighed for at låne fritstående lærred samt projektor på Risinge efter forudgående aftale. Haven giver desuden gode muligheder for udendørsaktiviteter.

Er der en kok tilknyttet Risinge? Nej. Ønsker man en kok under opholdet på Risinge, kan man enten selv sørge for at hyre en kok/mad udefra. Ved yderligere spørgsmål til dette kan Feriepartner kontaktes på tlf: 64412322.

Er husdyr tilladt? Nej.

Hvor mange er der service til? I Hovedbygningen er der service til 20 personer. I Forvalterfløjen er der service til 10 personer.

Hvor mange er der plads til i spisestuen i hhv. Hovedbygningen og Forvalterfløjen? I hovedbygningen kan der sidde 25 samlet, i Forvalterfløjen 10.

Kan man som lejer selv stå for rengøring inden afrejse? Nej. Rengøring er inklusiv i prisen, og kan ikke fravælges.

Risinge Hoved